studiomone.cz

12.04.2017 17:38

Proměňte se v dokonalou nevěstu!

 

Svatba patří k mimořádným událostem našeho života. Připravit se na tento velký den proto není jen tak. Především nevěsty mají nejvíc práce, na starost mají nejen téměř celou organizaci, ale postarat se musí především o svůj vzhled. Právě na ně se totiž upírají oči všech přítomných hostů, není tedy divu, že nechtějí nic podcenit. Tím hlavním, na co se soustřeďují, je výběr svatebních šatů. Protože sortiment ve svatebních salonech je víc než pestrý, každá si jistě najde ty své vysněné, ve kterých se bude cítit jako princezna z pohádky. Aby byl celkový výsledek dokonalý, je důležité k šatům a svatebním doplňkům doladit také váš celkový vzhled.

 

Vlasy – koruna krásy

Říká se, že vlasy jsou korunou krásy a právě ve svatební den to platí dvojnásob. Vymyslet a hlavně potom vytvořit dokonalý slavnostní účes, který bude nejen skvěle korespondovat s vašimi šaty, ale zároveň vám bude slušet a budete se v něm cítit pohodlně a přirozeně, je úkol pořádně obtížný. Vyrazte proto do dámského kadeřnictví a svěřtese tady do rukou odborníků, kteří vám poradí a nakonec také vykouzlí účes přesně podle vašeho přání. Pokud toužíte po pořádné změně, nechte si vaši kštici prodloužit. Prodlužování vlasů se stalo velkým fenoménem, díky kterému se ani krátkovlasá nevěsta nemusí zříkat složitých a bohatých účesů a může si nechat na hlavě vytvořit prakticky cokoli – romantický, moderní i extravagantní, zakomponovat do něj lze nejrůznější ozdoby, sponky, květiny nebo závoj.

 

Přirozené, ale výrazné líčení

Ke slavnostnímu účesu patří také svatební líčení. Také s ním neexperimentujte sama doma. Jedná se totiž o velmi náročnou disciplínu, která vyžaduje na jedné straně přirozenost a na té druhé zase dostatečnou výraznost pro oko fotoaparátu a kamery. Zkušená kosmetička ví, jaké barevné odstíny a styl líčení vám bude lichotit a dá vyniknout vašemu přirozenému půvabu. Společně můžete vyzkoušet různé styly - uvidíte sama, v čem se budete cítit nejlépe a podle toho se pak rozhodnete.

 

Nezapomínejte na nehty

Podcenit nemůžete ani manikúru, právě ruce totiž budou díky snubnímu prstýnku v centru pozornosti. Nechte si vytvořit jemnou francouzskou manikúru, která vypadá velmi žensky a elegantně, nebo slaďte barvu vašich nehtů s barvou, ve které se ponese vaše svatba. Tím to ale nekončí, nezapomínejte ani na péči o nohy a pedikúru, která udrží vaše nohy v perfektní kondici a propůjčí jim krásný vzhled. A pak už můžete směle vykročit vstříc vašemu nastávajícímu!